Η κρυφή ατζέντα έφερε τηλεοπτικό καβγά σε «Ώρα Αιχμής»

Εθνικές Εκλογές
Η κρυφή ατζέντα έφερε τηλεοπτικό καβγά σε «Ώρα Αιχμής»
Τηλεοπτική αντιπαράθεση στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV με υποψήφιους βουλευτές

Άναψαν τα αίματα του τηλεοπτικού διαλόγου στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη με υποψήφιους βουλευτές να ανταλλάσσουν πυρά με φόντο τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η αναφορά του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Ροκαδάκη στην υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Δανέλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο υποψηφίου με τον κ. Δανέλλη να κατηγορεί την Ν.Δ. για κρυφή ατζέντα που θα φέρει πίσω την ΤΡΟΙΚΑ και τον κ. Ροκαδάκη να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψέμματα και πολιτικές που όπως υποστήριξε κατέστρεψαν την χώρα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο Δημήτρης Βαονάκης κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με την τοποθέτηση του να φέρνει αντίδραση από τον κ. Δανέλλη. Μάλιστα ο κ. Βαονάκης τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα έχει μια ισχυρή φωνή και δεν θα γίνει το δεκανίκι κανενός κόμματος.

Σκληρή η τοποθέτηση και από τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Δημόκριτο Σαλούστρο να κατηγορεί για αντιλαϊκές πολιτικές που θα συνεχιστούν με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει στις 7 Ιουλίου καλώντας τους πολίτες να κάνουν με την ψήφο τους πιο ισχυρή την φωνή του ΚΚΕ.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έγινε και η συνέντευξη του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News