Ο Ανδρέας Στρατάκης στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική

Εθνικές Εκλογές
Ο Ανδρέας Στρατάκης στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκέφθηκε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης

Τιμώντας τις Αρχές και τα Σώματα Ασφαλείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης, επισκέφθηκε διαδοχικά την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ο κ. Στρατάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση αρχικά με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πικράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την ΕΛ.ΑΣ. εστιάζοντας στην έλλειψη υποδομών και προσωπικού, αλλά και στην απαξίωση που έχει βιώσει η Αστυνομία από την τωρινή κυβέρνηση, τη στιγμή που οι αστυνομικοί συνεχίζουν να υπερβάλλουν εαυτούς για να κάνουν το καθήκον τους, με στόχο την προστασία των πολιτών.

Ο κ. Στρατάκης από την πλευρά επισήμανε πως είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική στήριξη σε Υπηρεσίες όπως η Αστυνομία, που εχουν ως ύψιστο καθήκον της τήρηση της έννομης τάξης.

Αμέσως μετά είχε μια ακόμη ουσιαστική επαφή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εκεί συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον κ. Γιώργο Τσικαλά, Διοικητή της ΠΥ Νομού Ηρακλείου, τον κ. Μιχάλη Σεληνιωτάκη, Διοικητή 1ου Π.Σ. Ηρακλείου, αλλά και τον κ. Απόλλωνα Φραγκιαδάκη, πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ. Περιφέρειας Κρήτης.

Τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού και την παλαιότητα των πυροσβεστικών οχημάτων που δυσχεραίνουν το έργο τους, τη στιγμή που η κλιματική αλλαγή, έχει ανεβάσει το δείκτη επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιών στην Κρήτη.

Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε πως πρέπει να δοθούν λύσεις, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα το έργο των πυροσβεστών, με στόχο την προστασία των ίδιων, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News