Εθνικές Εκλογές 2019

Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Τ. Μοροπούλου

Έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Επιστολή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έστειλε η Τώνια Μοροπούλου.

Στην επιστολή της η κ. Μοροπούλου κάνει λόγο για συνεχιζόμενη λάσπη εναντίον της και τονίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την υπόθεση της για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία προς τις εκλογές.

«Η απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προήλθε από τη διάθεσή μου να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο μου και ιδιαίτερα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. Λόγω της προσωπικής διαδρομής μου -και όσων αυτή σηματοδοτεί- δέχομαι τις τελευταίες δύο ημέρες πόλεμο από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όργανά της. Αμέσως και δημόσια δήλωσα στους συμπολίτες μου ότι δεν έκανα καμία παράνομη ενέργεια. Και εξέθεσα τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου, για την οποία άλλωστε είμαι σε διαδικασία άμεσης και έννομης διευθέτησης με το Δημόσιο», σημειώνει στην επιστολή της η κ. Μοροπούλου.

«Η λάσπη ωστόσο εναντίον μου συνεχίζεται. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτή την υπόθεση για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Για αυτό ενημέρωσα τη Νέα Δημοκρατία ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν δέχομαι καμία σκιά στη διαδρομή μου, ούτε δέχομαι να γίνω αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και υποβάθμισής της με πόλεμο λάσπης σε όποιον δεν μπορούν να μειώσουν αλλιώς. Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική εκ μέρους αυτών που ενορχήστρωσαν την εναντίον μου επίθεση. Θα εξακολουθήσω να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Δωδεκάνησα», αναφέρει. 

Σχόλια