Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη γιορτή των Αγίων Πάντων

Εθνικές Εκλογές
Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη γιορτή των Αγίων Πάντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής βρέθηκε στον Άγιο Μηνά και τη Λαχαναγορά Ηρακλείου

Στην Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγίου Μηνά για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων και της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. παραβρέθηκε, σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. που συμπίπτει με την εορτή των Αγίων Πάντων έχει συμβολική σημασία καθώς σήμερα, τιμούμε όλους εκείνους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τους αφανείς ήρωες που υπηρέτησαν με σθένος την ελληνική κοινωνία και υπήρξαν φρουροί της ευνομίας και της ευταξίας.

Η πολιτεία οφείλει να ενσκήπτει πάνω από τα προβλήματα των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην ασφάλεια της Πατρίδας και της Κοινωνίας».

Έπειτα, ο Λευτέρης Αυγενάκης μετέβη στη Λαχαναγορά Ηρακλείου, με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Πάντων.

Από εκεί δήλωσε τα εξής:

«Χρόνια πολλά στους καταστηματάρχες, τους εμπόρους και όλους τους εργαζόμενους της Λαχαναγοράς Ηρακλείου που γιορτάζουν σήμερα, την ημέρα των Αγίων Πάντων.

Η Λαχαναγορά Ηρακλείου αποτελεί ένα σημαντικό παραγωγικό φορέα της πόλης μας που παρέχει απασχόληση σε δεκάδες συμπολίτες μας και συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη και προώθηση των μοναδικών αγροτικών μας προϊόντων.

Στη Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, που αποτελεί άλλωστε φυσικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Κρήτης· έναν δυναμικό πυλώνα της οικονομίας που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της τοπικής και εθνικής οικονομίας με περισσότερες εξαγωγές και θα αποτελέσει πηγή μεγαλύτερης ανάπτυξης για την Κρήτη, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News