Εθνικές εκλογές 2019: Ο Χρήστος Στρατάκης στη λαϊκή των Πατελών

Εθνικές Εκλογές
Εθνικές εκλογές 2019: Ο Χρήστος Στρατάκης στη λαϊκή των Πατελών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής

Περιοδεία στη λαϊκή των Πατελών στο Ηράκλειο έκανε το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Χρήστος Στρατάκης, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παραγωγούς αλλά και πολίτες που επισκέπτονται τη λαϊκή.

Όπως δήλωσε ο κ. Στρατάκης:

«Οι άνθρωποι του μόχθου που τροφοδοτούν καθημερινά την πόλη με τα αγαθά της κρητικής γης, πρέπει να έχουν αρωγό την Πολιτεία και εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής, έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Πρωτογενή Τομέα και θέλουμε να συμβάλλουμε με καινοτόμες προτάσεις στο να απολαμβάνει ο παραγωγός όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπεραξία στα αγροτικά προϊόντα.

Σήμερα, δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία σύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα, ώστε να απορροφώνται τα ντόπια αγροτικά προϊόντα στον τουρισμό της Κρήτης, αλλά ούτε και μπορούν να ανασάνουν οι αγρότες με τις υπέρογκες φορολογικές και ασφαλιστικές δεσμεύσεις τους εξαιτίας του νόμου Κατρούγκαλου και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ασφαλώς, δεν μπορούν να εμπιστευτούν μια Νέα Δημοκρατία, η οποία χωρίς ίχνος αυτοκριτικής τόσο για τις εγκληματικές της ευθύνες που μας οδήγησαν στην κρίση, όσο και τις τραγελαφικές αγροτικές πολιτικές, όπως αυτή του περίφημου “πακέτου Χατζηγάκη”, εξαιτίας του οποίου η Ελλάδα καταδικάστηκε από την Ε.Ε. σε επιστροφή αποζημιώσεων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτές τις ψηφοθηρικές πρακτικές θα δώσει λύσεις στον Αγροτικό Τομέα η Νέα Δημοκρατία;

Η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρότατο αντίβαρο τόσο απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ όσο και απέναντι στο λαϊκισμό. Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, ψήφος ομαλότητας και σταθερότητας.

Σύνθημά μας η αυτόνομη πορεία, η αυτοδύναμη στρατηγική, ο αυτόνομος λόγος και ο πρωταγωνιστικός ρόλος, ώστε ως υπεύθυνη αντιπολίτευση να μην αφήσουμε τη χώρα να μπει σε τροχιά αποσταθεροποίησης. Εμείς θα συμβάλουμε θετικά σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και μόνο.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News