Εθνικές Εκλογές 2019

Οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις συνεχίζονται

Με περιοδείες στην πόλη και την περιφέρεια του Ηρακλείου, επισκέψεις στα χωριά του νομού και συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο νέο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αρκαλοχώρι συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου, οι υποψήφιοι Μανόλης Αλιφιεράκης, Ελένη Αυγουστάκη, Σωκράτης Βαρδάκης, Σπύρος Δανέλης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης. Το κλιμάκιο των υποψηφίων μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν στη συνέχεια τη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Η υποψήφια βουλευτής Χρυσάνθη Καμπουράκη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στη Χερσόνησο, προσκεκλημένη από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με στελέχη του κόμματος περιόδευσαν σε κεντρικούς δρόμους και συνομίλησαν με τους πολίτες, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις στο Πισκοπιανό και το Κουτουλουφάρι.

Περίπου την ίδια ώρα, απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου, η Ελένη Αυγουστάκη και ο Σπύρος Δανέλης μετέβησαν στον οικισμό Τσαλικάκη και στη συνέχεια στο κέντρο του Γαζίου, όπου επισκέφτηκαν καφενεία και περιόδευσαν σε καταστήματα της περιοχής.

Περιοδεία στις Βασιλειές και στη Φορτέτσα έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο Μανόλης Αλιφιεράκης και ο Σωκράτης Βαρδάκης, όπου είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν στους κατοίκους το έργο της κυβέρνησης αλλά και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά, τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης και το ασφαλιστικό.

Πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στη Σταλίδα, στην πλατεία της Βόνης και στα χωριά Βασιλική και Βαγιονιά.

 

Σχόλια