Στην Κρήτη το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του

Εθνικές Εκλογές
Στην Κρήτη το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Την πόλη του Ηρακλείου θα επισκεφτεί αύριο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος  Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη και το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» στις 11 παρά τέταρτο.

Αμέσως, θα αναχωρήσει για τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, μία σημαντική ιδιωτική επένδυση για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη, όπου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου θα συνομιλήσει με τον κόσμο και τους καταστηματάρχες, φτάνοντας στις 12 το μεσημέρι στο Εκλογικό Κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στην Αβέρωφ 1, όπου και θα συνομιλήσει με τα στελέχη του Τοπικού Παραρτήματος.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Ένωση Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου, ενώ στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος της ΝΔ, θα βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου, όπου και θα πραγματοποιήσει θεματική συζήτηση, κυρίως, με τους νέους Ηρακλειώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV και το Γιώργο Σαχίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News