Περιοδεία Ντουνιαδάκη και Μαρινάκη στο Καστέλι

Εθνικές Εκλογές
Περιοδεία Ντουνιαδάκη και Μαρινάκη στο Καστέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Καστέλι Γιάννης Ντουνιαδάκης και Αλέκος Μαρινάκης

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Χανίων, Γιάννη Ντουνιαδάκη και Αλέκο Μαρινάκη, περιόδευσαν στο Καστέλι Κισσάμου. Επισκέφτηκαν τους εργαζομένους του δήμου στο δημαρχείο Κισσάμου, τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία του χωριού, καθώς και το εμπορικό κέντρο και τα καφενεία της περιοχής.

Κουβέντιασαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι της περιοχής, λόγω των χαμηλών μισθών, των χαμηλών τιμών των αγροτικών προϊόντων, όπως τα κηπευτικά και το λάδι, η υπερφορολόγηση, τα προβλήματα με τη σχολική στέγη και την εκπαίδευση των παιδιών, ιδιαίτερα από μακρινά χωριά.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ πρόβαλαν επίσης την ανάγκη ο λαός, οι άνθρωποι του μόχθου, να μην πέσουν σε ψευτοδιλήμματα και στην λογική του μικρότερου κακού που μας έχουν οδηγήσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε ειδική αναφορά και για τις εξελίξεις όσων αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους κινδύνους που εγκυμονεί, για τον λαό, η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News