Εκλογές 2019: Μαρινάκης, Ντουνιαδάκης & Γαυγιωτάκη περιοδεύουν στα Χανιά

Εθνικές Εκλογές
Εκλογές 2019: Μαρινάκης, Ντουνιαδάκης & Γαυγιωτάκη περιοδεύουν στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων με το ΚΚΕ συνομίλησαν με τους πολίτες

Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρινάκης Αλέκος, Ντουνιαδάκης Γιάννης και Γαυγιωτάκη Μαρία σε χωριά του Δήμου Αποκορώνου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν τους Αρμένους, το Νιο Χωριό και το Στύλο συζητώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα αιχμής της καθημερινότητάς τους, αλλά και για τα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, και την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό και τον εγκλωβισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ πρόβαλαν επίσης την ανάγκη ο λαός, οι άνθρωποι του μόχθου, να μην επιστρέψουν σε παλιές και χρεοκοπημένες επιλογές. Να απορρίψουν τα κόμματα που στήριξαν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας με τις πεντάμηνες και τις οκτάμηνες συμβάσεις, την φοροληστεία των αγροτών των εργατών και των αυτοαπασχολούμενων, την εμπορευματοποίηση της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας.

Να ενισχύσουν το ΚΚΕ, το μόνο αντισυστημικό κόμμα για να δυναμώσουμε την διεκδίκηση και τον αγώνα μέσα και έξω από την βουλή, για μια ζωή με πλήρη δικαιώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News