Εθνικές Εκλογές 2019

ΚΙΝΑΛ: Η ΚΡΗΤΗ TV είχε αποκαλύψει για την υποψηφιότητα Γεννηματά στο Ηράκλειο

Η αποκάλυψη είχε γίνει μέσα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο Γραμματέας ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής

Προφητική πολιτική συζήτηση στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Λευτέρη Συμβουλάκη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου Αντ. Ζαχαριουδάκης είχε παραδεχτεί ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή είχε κάνει πρόταση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση προς τον Γραμματέα της Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου Αντώνη Ζαχαριουδάκη αν η Φώφη Γεννηματά θα είναι υποψήφια στο Ηράκλειο, όπως έφερε στο φως την πληροφορία η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο», εκείνος απάντησε:

«Στην Πάτρα έχουμε έναν πρώην, έναν νυν και έναν φιλόδοξο πρωθυπουργό που ακολούθησαν βεβαίως μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου. Για μας το που κατέρχεται ο πρόεδρος του κόμματος σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη περιοχή. Ήταν και το 2012 υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Βενιζέλος. Σηματοδοτεί εκτός το επικοινωνιακό και τη βαρύτητα που δίνει όχι μόνο για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά γενικότερα την αποδοχή που έχει ένας πολιτικός φορέας σε μια περιφέρεια. Δεν σας κρύβω ότι έχουμε κάνει την πρόταση ως Νομαρχιακή Επιτροπή να είναι υποψήφια η πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά και περιμένουμε να δούμε. Θα το αποφασίσει η ίδια».

Στην ίδια εκπομπή είχαν φιλοξενηθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης και ο Γραμματέας της Τ.Ε του ΚΚΕ Ηρακλείου Ανδρέας Κοκοσάλης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Σχόλια