Ο Στρατάκης, οι...κουρές και τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

Εθνικές Εκλογές
Ο Στρατάκης, οι...κουρές και τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Στρατάκης συμφώνησε με τους παρευρισκόμενους ότι τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου του Ηρακλείου

«H παρουσία των κτηνοτρόφων μας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου που αρνούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν τον επαγγελματικό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται, μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη στήριξη τους».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης, ο οποίος συμμετείχε ως γνήσιος... κτηνοτρόφος που είναι και ο ίδιος, σε κουρές, στην περιοχή του Μονοφατσίου.

Εκεί βρέθηκε με φίλους και υποστηρικτές του, με τους οποίους είχε την ευκαιρία - στο περιθώριο της πατροπαράδοτης διαδικασίας του κουρέματος των προβάτων - να συνομιλήσει με τους ίδιους για τα προβλήματα του συγκεκριμένου, παραμελημένου κλάδου της κτηνοτροφίας.

Ο κ. Στρατάκης συμφώνησε με τους παρευρισκόμενους ότι τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου του Ηρακλείου είναι πολύ σοβαρά και άλυτα εδώ και πολλά χρόνια.

«Είναι ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας. Στόχος μου, μέσα από την προσπάθεια μου ως υποψήφιος Βουλευτής είναι να συμβάλλω στην επίλυση τους, στηρίζοντας ουσιαστικά τους κτηνοτρόφους και όχι μόνο», είπε ο κ. Στρατάκης χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News