Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

Ελλάδα
Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλω να στηρίξω μια γυναίκα

Ολοένα και πληθαίνουν οι άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος που αποφασίζουν να “κατέβουν” στις εκλογές. Αυτή τη φορά, την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, δεν πρέπει «απλώς να δώσουμε την παλιά αίγλη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να κάνουμε το Κίνημα Αλλαγής ένα μεγάλο κίνημα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι θα κατέβει υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ως απλός στρατιώτης, καλώντας τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. έχουν κάνει μεγάλα λάθη.

Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι «είναι ένας πολύ σημαντικός άνδρας». Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στάθηκε στο πλευρό της κυρίας Γεννηματά, λέγοντας: «Δεν τον έδιωξε κανείς. Αυτός έκανε την επιλογή του. Η κ. Γεννηματά πρέπει ως πρόεδρος να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει να αφήσουμε τον αρχηγό να είναι αρχηγός. Θα κριθεί, όπως όλοι. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News