default-image

Μήλον της έριδος οι έδρες για Γιώργο Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνο

Ρέθυμνο
Μήλον της έριδος οι έδρες για Γιώργο Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις... εκλογικές διαφορές τους ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θοδωρής Νίνος, αναφορικά με τον αριθμό των εδρών που θα καταλαμβάνουν στο δημοτικό συμβούλιο του μητροπολιτικού δήμου του Ρεθύμνου, τον Σεπτέμβριο του 2019. Αυτή τη στιγμή η Νέα Αντίληψη του Γιώργου Μαρινάκη, καταλαμβάνει 15 έδρες και ο συνδυασμός Ρέθυμνο Αξίζεις, του Θοδωρή νίνου, 13 έδρες. Πρώτος στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Θοδωρής Νίνος που κατέθεσε ένσταση και αναμένεται... αντένσταση από τον Γιώργο Μαρινάκη.

Μήλον της έριδος έχει γίνει μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Γιώργο Μαρινάκη και τον Θοδωρή Νίνο. Ήδη ο Θοδωρής Νίνος έχει καταθέσει ένσταση στο πολυμελές πρωτοδικείο Ρεθύμνου, το οποίο θα διαβιβάσει αρμοδίως το αίτημα στο 3μελές διοικητικό πρωτοδικείο στα Χανιά που είναι αρμόδιο εκ του νόμου να αποφανθεί για το θέμα μέσα σε 30 μέρες.

Ο Θοδωρής Νίνος ζητά να ελεγχθούν τα άκυρα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του, μιας και με την απλή αναλογική και το εκλογικό μέτρο του μητροπολιτικού δήμου Ρεθύμνου στις πρόσφατες εκλογές, την έδρα εν τέλει την έκριναν... 5 μόλις ψήφοι!

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και ο Γιώργος Μαρινάκης, για να ελεγχθούν τα αντίστοιχα ψηφοδέλτια της παράταξής του, που είχαν κριθεί άκυρα, ώστε να προσμετρηθούν και αυτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News