Δημοτικές εκλογές '19

Γιάννης Σέγκος: «Θα υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια, σεβασμό και πίστη στα ιδανικά μας»

Ο νέος Δήμαρχος Χερσονήσου κάνει ευχαριστήρια δήλωση

Σκυτάλη από το Γιάννη Μαστοράκη παίρνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Σέγκος που κατέκτησε τον θώκο του Δήμου Χερσονήσου.

Γι’ αυτό το λόγο, ο νέος Δήμαρχος ευχαριστεί όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους:

«Συνδημότισσες και συνδημότες μου,

Η εντολή σας για την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου Χερσονήσου είναι η ύψιστη τιμή στο πρόσωπο μου αλλά και η εντολή για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά, με αισιοδοξία, με ταχύτητα, σε πλαίσιο δημοκρατικής συνεννόησης.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας που αντανακλά την αγωνία και τις προσδοκίες όλων σας για την ευημερία της κοινωνίας μας και το καλύτερο μέλλον του Δήμου Χερσονήσου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους δημότες που μας τίμησαν με την στήριξή τους, όλους τους δημότες που συμμετείχαν στις εκλογές, την οικογένειά μου, αλλά και έναν προς έναν τα μέλη του Συνδυασμού μας για την πίστη τους στον κοινό μας αγώνα, για το ήθος και τον πολιτισμό που τους χαρακτηρίζει και γιατί είναι έτοιμοι να αφιερώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία και τον χρόνο τους στην διοίκηση των τοπικών μας υποθέσεων.

Μετά τις εκλογές, η κοινή προοπτική, η εκπλήρωση του καθήκοντος προς τη νέα γενιά, η επίλυση των προβλημάτων του τόπου, μας ενώνουν ως ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες.

Η Δημοτική μας Αρχή και εγώ προσωπικά, θα υπηρετήσουμε τον θεσμό με ανιδιοτέλεια, με σεβασμό και πίστη στα ιδανικά μας, στο πνεύμα της ύψιστης ευθύνης για το μέλλον του τόπου.».

Σχόλια