Δημοτικές εκλογές '19

Συνεχάρη τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη ο Λ. Αυγενάκης

«Πικρίες ή προσωπικές απόψεις δεν χωρούν από κανένα»

Συνεχάρη τους δημάρχους που εξελέγησαν και τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ. και  Βουλευτής Ηρακλείου  Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνοντας ότι «δεύτερες σκέψεις, πικρίες ή προσωπικές απόψεις δεν χωρούν από κανένα».

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανκοίνωση:

"Οι πολίτες αποφάσισαν για τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους τους σε μια ακόμη γιορτή της Δημοκρατίας.

Πάνω από προσωπικές απόψεις είναι οι επιλογές της πλειοψηφίας των πολιτών τις οποίες σεβόμαστε και στηρίζουμε χωρίς περιστροφές για το καλό του τόπου μας. 

Δεύτερες σκέψεις, πικρίες ή προσωπικές απόψεις δεν χωρούν από κανένα. Και γι’ αυτούς που κέρδισαν και γι’ αυτούς που έχασαν, ο δρόμος της συνεργασίας είναι μονόδρομος. Πολύ περισσότερο, όταν σαν σε μερικές εβδομάδες θα αλλάξει συνολικά η πολιτική κατάσταση στην πατρίδα μας κι από άλλη θέση ευθύνης η ΝΔ και όλοι μας θα κληθούμε να υπηρετήσουμε τη χώρα, το νησί μας, το Ηράκλειο.

Με υπευθυνότητα, σύνεση και ενότητα κάνουμε μια νέα αρχή. 

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές από καρδιάς στον Βασίλη Λαμπρινό και τους συνεργάτες  του για την θριαμβευτική επανεκλογή στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και στον Γιάννη Σέγκο στο Δήμο Χερσονήσου, τον Μενέλαο Μποκέα στο Δήμο Μαλεβιζίου, τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού, τον Μιχάλη Κοκολάκη στο Δήμο Γόρτυνας, τον Μανώλη Φραγκάκη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, τον Μηνά Σταυρακάκη στο Δήμο Βιάννου για την εκλογή τους στους Δήμους της Περιφέρειας  με παλιούς, έμπειρους αλλά και νέους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό τους  καθώς και τη θριαμβευτική επανεκλογή του Μανώλη Κοκοσάλη στο Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων με δημοτική ομάδα έτοιμη να παράξει έργο.

Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στον Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του που για ακόμα μια θητεία θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τους διαψεύσουμε. Σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε δουλειά, όλοι μαζί, για να γίνει «η ελπίδα πραγματικότητα».

 

 

Σχόλια