Γιάννης Κουράκης: «Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα»

Δημοτικές
Γιάννης Κουράκης: «Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχάρη τον Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του

Εμφανώς συγκινημένος προχώρησε σε δηλώσεις ο Γιάννης Κουράκης ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό τέτοιο ώστε να εκλεγεί Δήμαρχος Ηρακλείου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, να ευχαριστήσω τους πολίτες που στήριξαν το πλαίσιο του “Ηράκλειο 3.7.5”. Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα.» μ’ αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη δήλωσή του ο κ. Κουράκης και συνέχισε δίνοντας συγχαρητήρια στον εκ νέου Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό:

«Θέλω να συγχαρώ τον Βασίλη Λαμπρινό για το αποτέλεσμα και να του ευχηθώ μία καλή νέα θητεία στο Δήμο Ηρακλείου.».

Στη συνέχεια τόνισε πως «θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για μια ισχυρή τοπική ανάπτυξη, για μία ενότητα, όλοι μαζί… εξάλλου αυτό είναι το μήνυμα της παράταξής μας. Θα προσπαθήσουμε για μία συνεργασία στη νέα δημοτική περίοδο.

Όμως να μην ξεχνάμε ότι είμαστε η πρώτη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο, είμαστε η πρώτη δύναμη και δεν αλλάζει αυτό. Θα προσπαθήσουμε για μία συνεργασία για τη νέα δημοτική περίοδο.».

Ο Γιάννης Κουράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες του, όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Κουράκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που μας στήριξαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μας και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να συγκροτήσουμε μια νέα Δημοτική Κίνηση με νέες προσεγγίσεις για την ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτή η προσπάθεια ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας και αποτελεί μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η αποχή αναμφισβήτητα καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαίρω τον κ. Β. Λαμπρινό για την επανεκλογή του.

Η Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» αποτελεί την πρώτη δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με 18 έδρες και θα ασκήσει τα καθήκοντα της με γνώμονα το καλό της πόλης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για καλύτερη ποιότητα ζωής και σχεδιασμένη ανάπτυξη στο Δήμο μας κινούμενοι στο πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με πυξίδα τις αρχές του προγράμματός μας που έτυχε γενικής αποδοχής κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News