Δήμος Ιεράπετρας: Ο Θεοδόσης Καλαντζάκης επανεκλέγεται Δήμαρχος

Δημοτικές
Δήμος Ιεράπετρας: Ο Θεοδόσης Καλαντζάκης επανεκλέγεται Δήμαρχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανεκλέγεται με 59% ο Θ. Καλαντζάκης στην Ιεράπετρα - Μεγάλη η μάχη στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών

Τα αποτελέσματα έκλεισαν για τους 13 δήμους της Κρήτης που έδωσαν μάχη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Στον Δήμο Ιεράπετρας το τοπίο ξεκαθάρισε.

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100,00% ο Θεοδόσης Καλαντζάκης συγκεντρώνει 59,00% και ο Αντώνης Πετράς 41,700. Όπως φαίνεται από τα ποσοστά, ο νυν δήμαρχος Ιεράπετρας και εκ νέου υποψήφιος προηγείται.

Η αποχή υπολογίζεται στο 53,24%.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τα αποτελέσματα.

Επανεκλέγεται με 59% ο Θ. Καλαντζάκης στην Ιεράπετρα

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν υποστηρικτές του Θεοδόση Καλαντζάκη την επανεκλογή του και τη νίκη της παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία», που δίνει τη δυνατότητα στον επανεκλεγέντα να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το δημοτικό έργο που ξεκίνησε πριν από 4,5 χρόνια.

Λίγο πριν τις 9 και αφού είχε διαμορφωθεί το αποτέλεσμα, ο κ. Αντώνης Πετράς, που διεκδικούσε τον δημαρχιακό θώκο, έχοντας αποδεχτεί το αποτέλεσμα, με στενούς του συνεργάτες επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κ. Καλαντζάκη, τον συνεχάρη και του ευχήθηκε μία νέα καλή παραγωγική θητεία με την συνεργασία και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.

Ο κ. Αντώνης Πετράς και το επιτελείο του καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους στο εκλογικό κέντρο του κ. Καλαντζάκη και οι δύο μονομάχοι όταν πήραν το λόγο, δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι δημιουργική και προς το συμφέρον των μεγάλων υποθέσεων που απασχολούν όλο τον δήμο.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας και τη δημοτική μου ομάδα που στήριξε την προσπάθειά μας και μας έδωσε μία μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε για άλλα τέσσερα χρόνια το δημοτικό μας έργο και στη νέα αυτή θητεία όπως επιβάλλει ο «Κλεισθένης», θα πορευτούμε με τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων», δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος κ. Θ. Καλαντζάκης.

«Δώσαμε ένα ωραίο, τίμιο αγώνα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαμε, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα συνεχίσει να εργάζεται συμπαγής και ενωμένη για την επίλυση των προβλημάτων όλου του δήμου της Ιεράπετρας. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την παράταξη του κ. Καλαντζάκη, προς το συμφέρον όλων των δημοτών», αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώνης Πετράς στο εκλογικό του κέντρο όπου δεχόταν τα συγχαρητήρια για τον ωραίο του αγώνα από συνεργάτες και φίλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News