Αποκόρωνας: Η ανακοίνωση της παράταξης Καραγιαννάκη για το β' γύρο εκλογών

Δημοτικές
Αποκόρωνας: Η ανακοίνωση της παράταξης Καραγιαννάκη για το β' γύρο εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν;

Στη στάση που θα τηρήσει ο συνδυασμός «Αποκόρωνας η γη μας» τη β’ Κυριακή των εκλογών αναφέρθηκε ο επικεφαλής Παντελής Καραγιαννάκης. Με την παράταξη να έχει συγκεντρώσει 23,83% την α’ Κυριακή, ο κ.Καραγιαννάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν ελεύθερα ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» της Κυριακής.

«Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο του Αποκόρωνα που συμμετείχε στις εκλογές της 26ης Μαϊου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 2515 συνδημότες μας που πίστεψαν στον συνδυασμό μας, που τόλμησαν την αλλαγή και ήλπισαν σε κάτι διαφορετικό. 

Είμαστε περήφανοι για τους πολίτες του Δήμου Αποκορώνου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, χωρίς εκβιασμούς, ταξίματα και χρηματισμούς. Είναι όλοι τους άνθρωποι χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και με την επιλογή τους ανέδειξαν την διαφορετική άποψη για τον Δήμο μας και επιδοκίμασαν το άρτιο πρόγραμμά μας, τις αρχές και το όραμά μας.

Ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που μας ψήφισαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών, δεν μας επιτρέπει να αποπειραθούμε να τους κατευθύνουμε στην δεύτερη, της 2ας Ιουνίου 2019. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους και στο πολιτικό τους  κριτήριο, ώστε ελεύθερα να επιλέξουν τον καλύτερο κατά την άποψή τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News