Μιχάλης Αλμπαντάκης: «Εύκολη η απάντηση στο δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής»  

Δημοτικές
Μιχάλης Αλμπαντάκης: «Εύκολη η απάντηση στο δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, εκφράζει, με΄σα από ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του προαναφερθέντα, κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης.

«Η πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Μαλεβιζίου είναι αυτή που έρχεται την Κυριακή 2 Ιουνίου. Οι δημότες του Μαλεβιζίου στις 26 Μάη, έστειλαν το μήνυμα μέσα από την κάλπη πως επιθυμούν την αλλαγή της σελίδας για το Δήμο μας. Πλέον πρέπει να δείξουν περίτρανα πως πιστεύουν ακράδαντα σε αυτή την αλλαγή.

Βρισκονται μπροστά σε ένα δίλημμα, το οποίο πρέπει να απαντηθεί: Επιθυμούν τη συνέχιση του παλαιοκομματισμού και των παρωχημένων αντιλήψεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το Δήμο μας και το Μαλεβίζι, τον τόπο που αγαπάμε ή θέλουν - επιτέλους - να ξημερώσει μια νέα ελπιδοφόρα μέρα για όλους.

Η απάντηση θεωρώ πως είναι απλή και κατά συνέπεια η απόφαση εύκολη. Την ερχόμενη Κυριακή δίνουμε την ψήφο μας σε αυτόν που πιστεύουμε ότι θα παράξει ουσιαστικό έργο, γιατί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, δίνουμε την εξουσία σε όποιον ή όποιους θεωρούμε ότι μπορούν να «χτίσουν» ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Το Μαλεβίζι μπορεί και πρέπει να αλλάξει σελίδα. Ο Μενέλαος Μποκέας και όλη η παράταξη του, έχει φέρει ένα νέον «αέρα», ελπιδοφόρο. Έναν «αέρα» αλλαγής μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές και διχασμούς. Ο Συνδυασμός μας «Το Μαλεβίζι Μπορεί» έρχεται να ενώσει και να συμπράξει με όλους μαζί, ώστε να λάβει ο τόπος μας και οι πολίτες του τη θέση που τους αξίζει!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News