Ηράκλεια Πρωτοβουλία: Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν τι θα ψηφίσει

Δημοτικές
Ηράκλεια Πρωτοβουλία: Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν τι θα ψηφίσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της παράταξης για το β' γύρο

Να ψηφίσουν το πρόσωπο που επιθυμούν κάλεσε τους ψηφοφόρους και τα μέλη του ψηφοδελτίου η παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» η οποία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι «εν θα υποδείξομε σε κανέναν, ούτε καν στα μέλη του ψηφοδελτίου ή της Συντονιστικής Επιτροπής, πόσο μάλλον στους ψηφοφόρους μας, τι θα ψηφίσουν στον 2ο γύρο.»

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε θερμά τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες, που μας υποδέχτηκαν φιλικά κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ιδιαίτερα δε εκείνες και εκείνους, που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Είναι αλήθεια ότι στοχεύαμε σ’ ένα μεγαλύτερο ποσοστό, όμως είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η Ηράκλεια Πρωτοβουλία θα συμμετέχει και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το 70% των υποψηφίων μας είναι νέα μέλη, τα οποία θα κληθούν να στελεχώσουν τη νέα Συντονιστική Επιτροπή, που, ανανεωμένη, θα συνεχίσει να μελετά και να προτείνει λύσεις για τα θέματα της πόλης.

Συγχαίρομε όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Ηρακλείου για το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα, ιδιαίτερα τους κ.κ. Κουράκη και Λαμπρινό για την κατάκτηση από τους συνδυασμούς τους των δύο πρώτων θέσεων.

Όπως είχαμε δηλώσει από την αρχή του προεκλογικού αγώνα, δεν θα υποδείξομε σε κανέναν, ούτε καν στα μέλη του ψηφοδελτίου ή της Συντονιστικής Επιτροπής, πόσο μάλλον στους ψηφοφόρους μας, τι θα ψηφίσουν στον 2ο γύρο. Δεν έχομε να κάνομε με υποτακτικούς αλλά με ελεύθερα σκεπτόμενους συμπολίτες. Κατά συνέπεια, δεν πρόκειται να κάνομε καμία συνάντηση και καμία διαπραγμάτευση προ των εκλογών.

Τα μέλη του ψηφοδελτίου και της Συντονιστικής Επιτροπής είναι ελεύθερα να εκφράσουν την προσωπική τους άποψη υπέρ του ενός ή του άλλου συνδυασμού, όμως η Πρόεδρος και ο υποψήφιος Δήμαρχος θα απέχουν από κάθε ενέργεια, η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί ως στήριξη της παράταξής μας προς έναν από τους δύο υποψηφίους.

Συνεχίζουμε με κέφι και όραμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News