Δημοτικές εκλογές '19

«Φωτιά» στο Ρέθυμνο έβαλε η τηλεμαχία Μαρινάκη - Νίνου στην ΚΡΗΤΗ TV

Η δυναμική τηλεμαχία Γιώργου Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνου στο «Ψηφί-Ζω Κρήτη» της ΚΡΗΤΗ TV

Μία τηλεμαχία με αρκετές στιγμές έντασης, εκνευρισμού και πυρά εκατέρωθεν από τους κκ. Γιώργο Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνου.

Αρκετές στιγμές της συζήτησης, ο διάλογος ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προκάλεσε ένταση, με τον κ. Νίνο να κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη για έλλειψη έργου και τον κ. Μαρινάκη να απάντα στον κ. Νίνο για έλλειψη πρότασης και σχεδιασμού για Ρέθυμνο.

Όσον αφορά τις διεργασίες για το Β’ γύρο, ήδη, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία στηρίζει το πρόσωπο του Θοδωρή Νίνου στο Ρέθυμνο, ενώ ο Θωμάς Κρεβετζάκης, ο επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού στο Ρέθυμνο έχει εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιώργου Μαρινάκη. Ωστόσο μια αναφορά του Θοδωρή Νίνου για τρεις υποψηφίους του Γιώργου Μαρινάκη όσον αφορά το τι θα πράξουν στο Β’ γύρο έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς και να πυροδοτήσει και τη σκληρή ανακοίνωση του Μιχάλη Ανδρουλάκη, πρώτου σε ψήφους του Κρεβετζάκη, σύμφωνα με την οποία καλεί μαζικά τους πολίτες που τον στήριξαν, να στηρίξουν το Γιώργο Μαρινάκη, την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά, η αιχμηρή ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη:

«Μόλις έλαβα γνώση της διαστρεβλωτικής δήλωσης του κ. Νίνου με την οποία δηλώνει ότι δεν συμφωνώ με την απόφαση της παράταξης μας να στηρίξουμε τον κ. Μαρινάκη.

Όταν η αθλιότητα περισσεύει η ψευδολογία γίνεται καθημερινότητα, στην παρούσα φάση αυτή εκφράζεται από τον κ. Νίνο, ο οποίος βλέποντας το ναυάγιο του την προσεχή Κυριακή  ψάχνει σωσίβια με ψευδής δηλώσεις.

Καλώ όλους όσους με στήριξαν την προηγούμενη Κυριακή να ψηφίσουν μαζικά την επιλογή μας, το Γιώργο Μαρινάκη.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Σχόλια