«ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Δημοτικές
«ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης

Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Κουράκης και τα μέλη του Συνδυασμού είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον οποίο και συνεχάρησαν για την επανεκλογή του. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν για το σαφές μήνυμα που έστειλε το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» ως πλειοψηφούσα παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με 18 έδρες.

Εξέφρασαν δε, την βεβαιότητα ότι οι πολίτες με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για να βγει το Ηράκλειο από τη στασιμότητα, εκλέγοντας δήμαρχο τον Γιάννη Κουράκη.

Από την μεριά του ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αποτελεσματική Δημοτική Αρχή ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια απορρόφησης των διαθέσιμων κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση έργων και δράσεων.

Ευχήθηκε στον Γιάννη Κουράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του και επίτευξη των στόχων του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News