Δημοτικές εκλογές '19

Ποιον στηρίζει στη β' Κυριακή των εκλογών ο Τάσος Βάμβουκας;

Ανακοίνωση του συνδυασμού

Τη στάση που θα τηρήσει στο β' γύρο των εκλογών ανακοίνωσε η Ολομέλεια της παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Επί πέντε χρόνια η παράταξη μας «Δήμος Ενεργών Πολιτών», είχε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Χανίων, έδρασε σε δύσκολους καιρούς και έφερε ένα σημαντικό έργο μετρήσιμο σε όλους τους τομείς.

Πλέον ο νέος νόμος επιβάλλει συνεργασίες και επομένως  αποτελεί Δημοκρατική μας υποχρέωση πριν από την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής (2/6), να έχουμε ξεκαθαρίσει στους πολίτες των Χανίων τη θέση μας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

Για την  παράταξή μας, για τον «Δήμο Ενεργών Πολιτών», προέχει η διασφάλιση της συνέχειας και της ολοκλήρωσης του σημαντικού έργου που έχουμε  δρομολογήσει και για το οποίο έχουμε εξασφαλίσει τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους.

Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο αυτό που βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τόπου μας, θα μεταμορφώσει τα Χανιά και θα γίνει περισσότερο εμφανές μέσα στην ερχόμενη δημοτική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγινε σαφές προς όλους, “ποιοι”  αμφισβήτησαν αυτή την προοπτική και οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Την ίδια στιγμή, είμαστε η παράταξη εκείνη που γύρισε τη σελίδα στα αυτοδιοικητικά πράγματα των Χανίων. Αξιοποιήσαμε νέους ανθρώπους αλλά κυρίως συμπολίτες μας με ικανότητες και διάθεση για προσφορά.

Είναι, επομένως, προφανές ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις νέες και σύγχρονες αντιλήψεις που οι ίδιοι εφαρμόσαμε στην πράξη και ότι θα συνεργαστούμε με εκείνους που  θα εξακολουθήσουν να συνεισφέρουν στην πολιτική ανανέωση του τόπου μας.

Είναι ακόμη δεδομένο ότι όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε με αρχές και αξίες τις οποίες διαφυλάξαμε και δεν προδώσαμε. Όσοι δεν τις ακολούθησαν, σήμερα βρίσκονται αλλού και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξαναβρεθούμε μαζί τους, αλλά ούτε και με άλλους που δεν ακολουθούν αυτές τις αρχές.

Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί υπόδειξη  προς τους  ψηφοφόρους της παράταξής μας, αλλά απευθύνεται σε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες που θα κληθούν την Κυριακή να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, διότι κρίνουμε ότι οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι για τις εκτιμήσεις και την στάση μας.

Σε κάθε περίπτωση ο «Δήμος Ενεργών Πολιτών» θα εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της επόμενης Δημοτικής Αρχής".

 

 

 

 

Σχόλια