Δημοτικές εκλογές '19

Πέτρος Ινιωτάκης: «Να ψηφίσουμε κατά συνείδηση και μόνο»

Η ανακοίνωση Ινιωτάκη για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Εννέα ήταν οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στο Ηράκλειο, αλλά μόνο δύο εκείνοι που πέρασαν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο Πέτρος Ινιωτάκης εκδίδει ανακοίνωση σχετικά με τον β’ γύρο:

«Οι δύο παρατάξεις «Συν+ ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» και «Άμεση Δημοκρατία» εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους όσους στήριξαν την κοινή προσπάθεια, προς όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην αυτοδιοικητική μας πρόταση.

Αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, ανταποκρινόμαστε σε αυτήν και θα είμαστε παρόντες σε όλες τις μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου για τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης.

Μετά από ολομέλεια, αποφασίσαμε ότι η κορυφαία πολιτική πράξη που αφορά στο αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να γίνει από τον κάθε πολίτη κατά συνείδηση και μόνο. Η εβδομάδα που διανύουμε ανήκει στους πολίτες, η τελική απόφαση για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει την μεγάλη ευθύνη και το βάρος του ρόλου του Δημάρχου, ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες.

Οι συνδημότες μας πρέπει να αναλογιστούν ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του Δήμου που θέλουν, ποιες προτεραιότητες θέτουν για την επόμενη δύσκολη αυτοδιοικητική περίοδο και να πάρουν την τελική απόφαση με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που τους αναλογεί.».

Σχόλια