Δημοτικές εκλογές '19

Γιάννης Κουράκης: «Λέμε ΝΑΙ στο διάλογο υποψηφίων - Δεν αποκλείουμε ΜΜΕ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου δέχεται το debate της ΚΡΗΤΗ TV σε αντίθεση με τον Βασίλη Λαμπρινό

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηρακλείου που πηγαίνει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μαζί με τον Γιάννη Κουράκη, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο debate για το οποίο προσκλήθηκε από την ΚΡΗΤΗ TV.

Αντιθέτως, δήλωσε ότι δέχεται την πρόσκληση από τρία άλλα μέσα της Κρήτης γιατί «είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να μη συνδιαλέγομαι με τους συστηματικούς υβριστές μου».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Γιάννης Κουράκης που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου, στηλιτεύει την απόφαση του Βασίλη Λαμπρινού να συμμετάσχει σε όποιο άλλο μέσο «επιθυμεί να διοργανώσει κάτι αντίστοιχό, εκτός από την ΚΡΗΤΗ TV» και δηλώνει πως ο ίδιος βρίσκεται εδώ και θα είναι παρών σε κάθε δημόσιο διάλογο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι πράγματι πρωτοφανές να επανέρχεται με ύφος κήνσορα ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός και να μας εγκαλεί για την προφανή στάση που οφείλει να τηρεί ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ενάντια στη λογοκρισία και στις διακρίσεις.

Εμείς δεν ακολουθούμε τις πρακτικές του. Συμμετέχουμε στο δημόσιο διάλογο με όρους ισοτιμίας και σεβασμού απέναντι σε όλα τα μέσα ανεξάρτητα από την κριτική που μας έχουν ασκήσει στο παρελθόν ή τη στάση που τηρούν σήμερα απέναντι μας.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…

Εμείς τιμούμε το σύνολο των μέσων της πόλης μας. Δεν γινόμαστε συνένοχοι στην προσπάθεια του να διακρίνει τα καλά από τα κακά μέσα. Δεν διαθέτει αυτή τη νομιμοποίηση.

Στις οργανωμένες κοινωνίες υπάρχουν κανόνες και τα φληναφήματα του απερχόμενου δημάρχου που αποδοκιμάστηκε από το 76% των συμπολιτών μας δεν μας αγγίζουν. Με τον ίδιο τρόπο απέφυγε το διάλογο και στον πρώτο γύρο. Ας μην επανέρχεται με τις ίδιες προφάσεις.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.».

Σχόλια