Δημοτικές εκλογές '19

«Ηράκλειο 3.7.5»: Πρόσκληση σε Λαμπρινό για διάλογο

«Καλούμε τον κ. Λαμπρινό άμεσα να ανταποκριθεί στην επιθυμία των δημοτών και να γίνει διάλογος σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα που μας έχουν απευθύνει πρόσκληση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Γιάννη Κουράκη

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Θεωρούμε αναγκαίο να οργανωθεί μια ουσιαστική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, έστω και την ύστατη ώρα για τα μεγάλα θέματα του Ηρακλείου, χωρίς να τίθενται ανέφικτοι και παρελκυστικοί όροι από κανέναν», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5».

Στην εποχή μας είναι αδιανόητο να προωθούνται διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε λειτουργεί νόμιμα και να επιχειρείται λογοκρισία στο αναφαίρετο δικαίωμα για ενημέρωση από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα. Πρόκειται για αντιλήψεις και πρακτικές που έχουν καταδικαστεί και στις κάλπες.

Τα μέσα διαθέτουν την πλατφόρμα και το κοινό τους, παρέχοντας σε εμάς την ευκαιρία να διατυπώσουμε τις απόψεις μας για να πραγματοποιηθεί επιτέλους ένας ανοικτός διάλογος.

Η θέση μας για το θέμα ως πλειοψηφούσα παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ξεκάθαρη. Διαφάνεια και Ισοτιμία προς όλους. Χωρίς αλαζονεία και προαπαιτούμενα. Καλούμε τον κ. Λαμπρινό ΑΜΕΣΑ να ανταποκριθεί στην επιθυμία των δημοτών και να γίνει διάλογος σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα που μας έχουν απευθύνει πρόσκληση.

Είναι προφανές ότι τα επιχειρήματα που ακούγονται μέχρι σήμερα από τον απερχόμενο δήμαρχο δείχνουν μόνο φόβο για την αντιμετώπιση της αλήθειας, που δεν είναι άλλη από την απουσία έργου και την αδυναμία διακυβέρνησης του Δήμου Ηρακλείου».

 

Σχόλια