Δημοτικές εκλογές '19

«Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον»: Το ευχαριστώ Καλογεράκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Συνάντηση λίγο πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα,  η συνάντηση των υποψηφίων  του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», αμέσως μετά τη νίκη της παράταξης στις εκλογές της 26ης Μαΐου, μετά από πρόσκληση του Επικεφαλής και Υποψηφίου Δημάρχου Ζαχαρία Καλογεράκη.

Στην συνάντηση με θέμα την πορεία της παράταξης μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, έδωσαν το παρόν, υποψήφιοι από το κεντρικό και τα τοπικά ψηφοδέλτια του συνδυασμού, τα μέλη της εκλογικής επιτροπής αλλά και δημότες, ανανεώνοντας τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Ζαχαρία Καλογεράκη και της παράταξης. 

Ο κ. Καλογεράκης, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια και τον αγώνα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και της χθεσινής διαδικασίας, ενώ παράλληλα τους κάλεσε να συνεχίσουν με την ίδια ενότητα και την ίδια δυναμική μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, διασφαλίζοντας έτσι ένα υψηλό ποσοστό και μία ισχυρή Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογεράκης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια σας και για το εκλογικό αποτέλεσμα που όλοι μαζί καταφέραμε! Το αποτέλεσμα μάς θέλει νικητές και αυτό θα επισφραγιστεί και την ερχόμενη Κυριακή. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας ώστε την Κυριακή να πετύχουμε όχι απλά μία νίκη, αλλά μία ισχυρή και καθαρή εντολή»!

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους υποψηφίους να δηλώνουν δυναμικά παρόντες στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου και τα μηνύματα νίκης να προμηνύουν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. 

Σχόλια