Εκλογές: Nτέρμπι σε Δήμους της Κρήτης - Που υπήρξε διαφορά 13 ψήφων;

Δημοτικές
Εκλογές: Nτέρμπι σε Δήμους της Κρήτης - Που υπήρξε διαφορά 13 ψήφων;
Απίστευτο εκλογικό θρίλερ σε 3 Δήμους με διαφορά λίγων μόλις ψήφων!

Ένα ντέρμπι για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της α’ Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κρήτη καθώς μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες οι επικεφαλής των παρατάξεων μάχονταν στήθος με στήθος και σταυρό με σταυρό.

Το εκλογικό θρίλερ ήταν έντονο σε δήμο Μαλεβιζίου και το δήμο Χερσονήσου με αποκορύφωμα το δήμο Ανωγείων όπου η διαφορά  «κλείδωσε» μόλις στις ...13 ψήφους!

Όσο για το δήμο Φαιστού καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας οι μονομάχοι του β΄γύρου βρίσκονταν σε αναμμένα κάρβουνα αφού στην 2η και 3η θέση εναλάσσονταν δύο συνδυασμοί.

Μαλεβίζι: Η διαφορά στις 84 ψήφους

Στο Μαλεβίζι θα «κονταροχτυπηθούν» στο β΄γύρο ο Κώστας Μαμουλάκης με τον Μενέλαο Μποκέα και ενδεικτικό της μικρής διαφοράς που υπάρχει είναι ότι ο κ.Μαμουλάκης πέρασε μπροστά στον α’ γύρο με μόλις  84 μόλις ψήφους.

Ανώγεια: Ντέρμπι με διαφορά 13 ψήφων

Απίστευτη μονομαχία προβλέπεται την ερχόμενη Κυριακή στο δήμο Ανωγείων όπου περνούν ο Μανώλης Καλλέργης και ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Μάλιστα στη διάρκεια της βραδιάς ο κ.Καλλέργης βρέθηκε να προπορεύεται με μόλις 13 ψήφους, γεγονός που προμηνύει μάχη στήθος με στήθος και στον επαναληπτικό γύρο και σκηνικό πόλωσης στην ιστορική κωμόπολη.

Χερσόνησος: 149 χωρίζουν τον πρώτο από το δεύτερο συνδυασμό

Μικρή διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο "μονομάχο" και στο δήμο Χερσονήσου. Η διαφορά ανάμεσα στο Γιάννη Μαστοράκη και το Γιάννη Σέγκο ήταν 149 ψήφοι με το ποσοστό ενσωμάτωσης στο 93.88%. Και η αγωνία αναμένεται να κορυφωθεί στον επαναληπτικό γύρο .

Εκλογικά θρίλερ που έγραψαν εποχή

Πολλοί θυμήθηκαν άλλα εκλογικά θρίλερ όπως αυτό που καταγράφηκε το 2014 στο δήμο Ανωγείων. 

Οριακή ήταν η νίκη του Μανώλη Καλλέργη απέναντι στον Μανώλη Κεφαλογιάννη στο δήμο Ανωγείων , χωρίς ωστόσο να ζητείται επανακαταμέτρηση.

Ίδιο ήταν το σκηνικό το 2014 στο δήμο Γόρτυνας 2014 όταν υπήρξε καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας μάχη στήθος με στήθος . Στις 02:00 τα ξημερώματα με καταμετρημένα τα αποτελέσματα σε 52 από τα 52 εκλογικά τμήματα 37 ψήφοι έκαναν τη διαφορά για τον κ. Σχοιναράκη, ο οποίος επανεξελέγη νικώντας τον τότε αντίπαλο του Μιχάλη Δαριβιανάκη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News