Δημοτικές εκλογές '19

Βασίλης Λαμπρινός: Είμαστε περήφανοι για το υψηλό ποσοστό

Οι πρώτες δηλώσεις του δημάρχου Ηρακλείου

«Είμαστε περήφανοι για το υψηλό ποσοστό και θα συνομιλήσω με τους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων σε επίπεδο προγραμματικών συγκλήσεων για μια πλατιά συμμαχία που θα φέρει το Ηράκλειο μπροστά και στην οποία δεν περισσεύει κανείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην πρώτη του δήλωση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λαμπρινού:  

 «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις δημότισσες και τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους την ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών, καθώς και όλους τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν. Και τους καλώ να συμμετέχουν εκ νέου την επόμενη Κυριακή. Ευχαριστώ και όλους τους συνυποψηφίους μου για την διατήρηση του πολιτισμένου κλίματος στην προεκλογική περίοδο.  Ευχαριστώ επίσης τους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους και συγχαίρω όλους όσους είχαν το θάρρος να εκτεθούν ως υποψήφιοι σ’ αυτές τις εκλογές.

Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό ποσοστό του συνδυασμού μας, το οποίο μας δίνει την αισιοδοξία ότι και πάλι θα είμαστε οι τελικοί νικητές. Το πετύχαμε χωρίς κανέναν κομματικό ή άλλο μηχανισμό πίσω μας και παρά τον πρωτοφανή πόλεμο που δεχτήκαμε.

Θέλω να ξέρουν οι δημότισσες και οι δημότες μας ότι γνωρίζω τις ανάγκες και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους στην πόλη και στα χωριά μας κι είμαι εδώ για να δώσουμε λύσεις μαζί. Τις επόμενες μέρες είναι αυτονόητο ότι θα συνομιλήσω και με τους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων, όχι στη βάση κατανομής αξιωμάτων αλλά στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Στην πλατιά συμμαχία που θα πάει μπροστά το Ηράκλειο δεν περισσεύει κανείς.

Ερωτηθείς πάντως από τους δημοσιογράφους αν ξαναυπάρξει ανατροπή στο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου , όπως ακριβώς έγινε το 2014 τότε δηλαδή που αν και ο Γιάννης Κουράκης είχε βγει πρώτος στον Ά γύρο, στην δεύτερη Κυριακή τελικά βγήκε δεύτερο απάντησε:  «Πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές την επόμενη Κυριακή. Την Κυριακή όλοι μαζί θ’ αποφασίσουμε τι Ηράκλειο θέλουμε»! 

Σχόλια