Γιάννης Κουράκης: «Μεγάλη και καθαρή νίκη στο Δήμο Ηρακλείου»

Δημοτικές
Γιάννης Κουράκης: «Μεγάλη και καθαρή νίκη στο Δήμο Ηρακλείου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επιτελείο της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» μιλά με ικανοποίηση για το ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός

Μεγάλη και καθαρή νίκη για την παράταξη Κουράκη χαρακτηρίζει το επιτελείο του «Ηράκλειο 3.7.5» το ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει στον α’ γύρο των εκλογών , χαρακτηρίζοντας το ποσοστό αρκετά υψηλό δεδομένου του μεγάλου αριθμού  συνδυασμών που διεκδίκησαν το Δήμο Ηρακλείου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουράκης είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Ηρακλειώτες που μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη. Οι θέσεις και το πρόγραμμα μας είχαν μια ευρεία αποδοχή. Η ψήφος ενισχύει τις δεσμεύεις που αναλάβαμε απέναντί τους.

Μας ανέδειξαν πλειοψηφούσα παράταξη στο Ηράκλειο.

Έκανα μια καταπληκτική εκστρατεία και ευχαριστώ τους συνυποψήφιους για τον ποιοτικό προεκλογικό αγώνα. Συνεχίζουμε, λοιπόν, τον αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα τον ολοκληρώσουμε την επόμενη Κυριακή. Πρέπει να πάμε και θα πάμε μαζί».

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γιαλυτάκης, σχολίασε την πολύ αργή ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από το επιτελείο του Δήμου Ηρακλείου. 

Εν συνεχεία, ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Ευριπίδης Κουκιαδάκης που όμως δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Κουράκη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Κουκιαδάκης χαρακτήρισε «αυτονόητο» ότι Λαμπρινός – Κουράκης θα ήταν οι νικητές της βραδιάς, ενώ τόνισε ότι «ο κ. Κουράκης, και το λέω με βεβαιότητα, θα είναι ο νικητής».

Αναφορικά με τις ψήφους που πήρε η παράταξή του, ανέφερε πως «υπάρχει απόλυτος σεβασμός στους πολίτες που έκριναν με την ψήφο τους το αποτέλεσμα. Δεν μας ήθελε ο πολίτης για να έχουμε την ευθύνη ή να καθορίσουμε το μέλλον του Δήμου Ηρακλείου. Παρ’ όλα αυτά, σεβόμενος τα φυσικά μου παιδιά και τα “παιδιά” της παράταξής του, θα παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο γιατί οι απόψεις μας δεν καταδικάστηκαν. Αυτές τις απόψεις θα τις υπηρετήσουμε.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News