Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Δημήτρης Βρύσαλης

Δημοτικές
Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Δημήτρης Βρύσαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Δημήτρης Βρύσαλης.

Ο κ. Βρύσαλης βρέθηκε, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο στην οδό Παπαπέτρου Γαβαλά και ψήφισε για τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές, τις Κοινοτικές και τις Δημοτικές Εκλογές, στις οποίες και είναι υποψήφιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βρύσαλης είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Καλούμε την πλειοψηφία του Ηρακλειώτικου λαού να δώσει δύναμη σήμερα στη Λαϊκή Συσπείρωση για να παλέψουμε για μια καλύτερη ζωή.

Καλούμε να περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες των υπόλοιπων συνδυασμών που θέλουν να αρπάξουν την ψήφο του αλλά την επόμενη μέρα δεν θα εξυπηρετήσουν τις δικές του ανάγκες αλλά των λίγων αυτής της πόλης.

Το πραγματικό δίλημμα που τίθεται μπροστά στο και στον λαό του δήμου μας είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θ’ αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά για να ανοίξει ο δρόμος της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού και της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση από την επόμενη μέρα των εκλογών, σε όποια θέση και αν βρεθεί, θα είναι η μοναδική δύναμη πραγματικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε όλους εκείνους που προωθούν πολιτικές σε βάρος των λαϊκών ανθρώπων, τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Περιφέρεια.» δήλωσε ο Δημήτρης Βρύσαλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News