Δημοτικές εκλογές '19

Πέτρος Ινιωτάκης: «Εμείς μοιραζόμαστε τον σπόρο της Ελπίδας!»

Ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Δημοτών Ηρακλείου» πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία

Τις απόψεις και τις θέσεις του για το Δήμο Ηρακλείου παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Δημοτών Ηρακλείου», Πέτρος Ινιωτάκης, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μία "ανάσα" πριν από τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης απηύθυνε ευρύ κάλεσμα προς όλους τις Ηρακλειώτες να «περπατήσουν μαζί τον κοινό δρόμο»!

Της ομιλίας του προηγήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της «Συν+Πραξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Ειδικότερα, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με αέρα νίκης ολοκλήρωσε τη δημόσια προεκλογική παρουσία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, μιλώντας στην γεμάτη πλατεία Δασκαλογιάννη και λαμβάνοντας την ευρεία αποδοχή και τη θετική ενέργεια του κόσμου! 

Ο κ. Ινιωτάκης με τον ουσιαστικό πολιτικό λόγο του ανέπτυξε το όραμα του για το Ηράκλειο και δήλωσε την ετοιμότητά του να αναλάβει την ευθύνη του δήμου εφόσον οι δημότες αποφασίσουν να εμπιστευτούν την επόμενη μέρα στον ίδιο και τον συνδυασμό του «Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών» και «Άμεση Δημοκρατία».

Στον επίλογό του επέλεξε να αναφερθεί στη νέα γενιά και τους 17αρηδες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, προσκαλώντας τους να αψηφήσουν τις σειρήνες, τις πλειοδοσίες και την ισοπεδωτική εξίσωση "όλοι είναι ίδιοι"! 

«Αυτήν την Κυριακή στις κάλπες προσέρχεται και η νέα γενιά και μάλιστα οι 17άρηδες, ο γιος μου, τα παιδιά μας, οι συνομήλικοι τους. Τους εύχομαι καλή ψήφο. Εμείς θέλουμε τα νιάτα μπροστά, θα τους δώσουμε χώρο και δύναμη γι’ αυτό!», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ινιωτάκης.

«Εύχομαι να προηγηθεί η δική τους αυτόνομη σκέψη πριν τη ρίψη του ψηφοδελτίου της επιλογής του στην κάλπη. Εύχομαι να επικρατήσει ο ρομαντισμός και η καθαρότητα που φέρουν τα νιάτα τους και να μην υποκύψουν σε πλάνες σειρήνες, πλειοδοσίες ή στην ισοπεδωτική εξίσωση "Όλοι ίδιοι είναι!"», ανέφερε.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Ξυπνάμε από την παράλυση της απερχόμενης δημοτικής αρχής! Λέμε όχι στην επαναφορά μιας δημοτικής αρχής που έκλεισε τον μεγάλο κύκλο της! Εμείς μοιραζόμαστε τον σπόρο της Ελπίδας! Περπατάμε ΜΑΖΙ τον κοινό μας Δρόμο!», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ας ξεκινήσουμε από σήμερα το βράδυ τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας! Τη γιορτή της Νίκης και της Ελπίδας! Τη γιορτή της Νέας Γενιάς και των ανθρώπων που πιστεύουν στη δύναμη της πολιτικής ως ανώτερης αξίας και προσφοράς. Ας δείξουμε τον Δρόμο! Ας γίνουμε το παράδειγμα για όλη την Ελλάδα! Μπορούμε, το θέλουμε, θα το κάνουμε!», κατέληξε.

Σε αυτές τις εκλογές δεν έχει δικαίωμα κανείς να απέχει, συμμετέχουμε, στηρίζουμε, ψηφίζουμε |»Συν+ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΏΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» - «Άμεση Δημοκρατία»

Χτυπάμε την αποχή, στηρίζουμε τον Δήμο μας στην πράξη!»

Η ομιλία του κ. Ινιωτάκη ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην πλατεία βρέθηκαν αρκετοί δημότες του Ηρακλείου, προκειμένου να ακούσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Με την κεντρική του ομιλία ολοκλήρωσε και την προεκλογική του εκστρατεία απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. 

Σχόλια