Γιώργος Κουριδάκης: «Θα είμαι πάντα δίπλα στους κατοίκους του χωριού μου»

Δημοτικές
Γιώργος Κουριδάκης: «Θα είμαι πάντα δίπλα στους κατοίκους του χωριού μου»
Κατοικεί στους Αγίους Δέκα και είναι υποψήφιος με τον Νίκο Σχοιναράκη στις δημοτικές εκλογές 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλάι του κ. Νίκου Σχοιναράκη κατεβαίνει ο Γιώργος Κουριδάκης, ο οποίος κατοικεί στο χωριό Άγιοι Δέκα.

Ο ίδιος μίλησε στο neakriti.gr, ανέφερε τις βασικές προτεραιότητες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα σε περίπτωση εκλογής του, ενώ υποστήριξε πως θα είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους του χωριού.

1) Κ. Κουριδάκη, είστε συνταξιούχος ναυτικός, οικογενειάρχης και πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Σχοιναράκη. Τι σας οδήγησε ώστε να λάβετε την απόφαση να ασχοληθείτε με τα κοινά του τόπου;

«Σαν μόνιμος κάτοικος των Αγίων Δέκα, βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συγχωριανών μου, συμμερίζονται την ανάγκη τους για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του χωριού μας. Επομένως, για μένα, ήταν μονόδρομος η συμμετοχή μου στα κοινά.».

2) Σε περίπτωσης εκλογής σας, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του χωριού όπου διαμένετε. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα του χωριού Άγιοι Δέκα;

«Για μένα βασική προτεραιότητα σε ένα τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε είναι η καθαριότητα και εκεί θα επικεντρωθώ, δίνοντας βάση παράλληλα στα εγκαταλελειμμένα κτίρια του χωριού μας που εκτός από εστίες μόλυνσης, έχουν και ιστορική και συναισθηματική αξία για το χωριό μας. Και αξίζουν να αναπαλαιωθούν και να διατηρηθούν, δίνοντας έτσι μια άλλη εικόνα στους Άγιους Δέκα. Τρίτον και εξίσου σημαντικό είναι η πηγή ζωής, το νερό. Επομένως, θα δώσω και την ανάλογη προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ύδρευση και την άρδευση.».

3) Ο κ. Σχοιναράκης έχει διατελέσει δύο θητείες δήμαρχος του δήμου Γόρτυνας. Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι θα είναι ξανά δήμαρχος. Πόσο εύκολος ή δύσκολος είναι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός;

«Κάθε εκλογική διαδικασία είναι δύσκολη και κανένας δε μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Ο κ. Σχοιναράκης όμως με την πολυετή εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση με το ήθος και την αξιοπρέπειά του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.».

4) Ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπείτε;

«Η βασική προτεραιότητα του συνδυασμού μας είναι οι ανάγκες και τα συμφέροντα του Γορτύνιου πολίτη.».

5) Γιατί ο κόσμος του δήμου Γόρτυνας να στηρίξει Γιώργο Κουριδάκη;

«Ως συνταξιούχος ναυτικός, έχω μάθει να παλεύω στις φουρτούνες και να βγαίνω πιο δυνατός. Επομένως, νιώθω έτοιμος να σταθώ δίπλα στους συγχωριανούς μου, να παλέψω για τις ανάγκες τους, να ακούσω τα προβλήματά τους, να διεκδικήσω τα μέγιστα για τον τόπο μου. Ως μόνιμος κάτοικος των Αγίων Δέκα θα είμαι πάντα δίπλα στους κατοίκους του χωριού μου σε ό,τι και αν με χρειαστούν.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News