Δημοτικές εκλογές '19

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι μαντινάδες για τον Κώστα Μαμουλάκη στον Κρουσώνα

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές, με τον «πυρετό» να βρίσκεται στα ύψη

Στον Κρουσώνα πραγματοποίησε περιοδεία το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι», τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Το κλίμα της επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα θερμό και ευχάριστο – όπως άλλωστε και σε όλες τις περιοδείες του Κώστα Μαμουλάκη κατά την προεκλογική περίοδο – οι συζητήσεις με κατοίκους και επιχειρηματίες του Κρουσώνα ουσιαστικές, εποικοδομητικές και για όλα τα θέματα, ενώ και το ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα, τους στόχους και τις προτεραιότητες, ιδιαίτερα έντονο.

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κεράσματα, όπου το ένα διαδέχονταν το άλλο, με παραδοσιακούς μεζέδες και άφθονη ρακή να προσφέρεται από καφενεία, καταστήματα αλλά και σπίτια, καθώς και οι μαντινάδες. Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν:

Το Μαλεβίζι δήμαρχο

θα ‘χει τον Μαμουλάκη.

Άνθρωπο τίμιο, εργατικό

με πείρα και μεράκι!

 

Εσένα θέλουμε ξανά

δήμαρχο και μπροστάρη.

Να κουμαντάρεις σταθερά

του δήμου το καράβι!

Είσ’ άνθρωπος ακούραστος,

φίλος, συμπαραστάτης.

Και πάλι θα ‘σαι δήμαρχος

Έργα πολλά να πράττεις!

Ενδεικτικό της θέρμης με την οποία έγινε η υποδοχή του Κώστα Μαμουλάκη, ήταν το ότι ενώ η προγραμματισμένη διάρκεια της επίσκεψης ήταν 2 ώρες, κατέληξε να κρατήσει 5 (!) και πάλι με μεγάλη προσπάθεια.

Σχόλια