Έφτασε η ώρα της κάλπης

Δημοτικές
Έφτασε η ώρα της κάλπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεσμεύομαι ότι θα διεκδικήσω όλα όσα μπορώ, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας!

Φίλες και Φίλοι, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, μετά από ώρες συζητήσεων, χιλιάδες λέξεις προγραμματικών τοποθετήσεων, πλέον, καλούμαστε να αποφασίσουμε. Να αναλάβουμε ως πολίτες την ευθύνη.

Του Βασίλη Βαρούχα*

Για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, για να δώσουμε ένα νέο φωτεινό στίγμα για το Ηράκλειο στον Μεσογειακό χάρτη, για να χτίσουμε τη ζωή μας με τα δικά μας υλικά.

Στο σταυροδρόμι αυτό αυτή, η αδράνεια δεν είναι επιλογή. Αντίθετα η συμμετοχή είναι το κρίσιμο.

Γι’ αυτό συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη, αυτοδιοικητικού και αποτελεσματικού στο να συνθέτει λύσεις και να κάνει κτήμα των πολλών τις αλλαγές του αυτονόητου. Πάμε λοιπόν, πέρα από στερεότυπα και στεγανά, να χαράξουμε, με πλούσια αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία χρόνων μια νέα πορεία.

Η δημοτική κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» έχει τη γνώση, την εμπειρία και κυρίως τη βούληση να πάει το Ηράκλειο στη νέα φάση ανάπτυξης. Μετά από μια τετραετία αδράνειας απαιτείται μια ισχυρή επανεκκίνηση. Ο συνδυασμός μας έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες. Βασίζεται σε μια δέσμη πρωτοβουλιών που είναι ενταγμένες σε ένα συνολικό πλαίσιο δράσης που έχει εξαγγείλει η δημοτική μας παράταξης με εμβληματικές παρεμβάσεις, έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και καθορισμό στρατηγικών προτεραιοτήτων.

Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται και στους ανθρώπους, που ζουν, εργάζονται ή περνούν κάθε μέρα από τα στενά της πόλης.

Φίλες και φίλοι

Δεσμεύομαι ότι θα διεκδικήσω όλα όσα μπορώ, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Και μπορούμε να το πετύχουμε. Με σχέδιο , πρόγραμμα, όρεξη για δουλειά , με μια ισχυρή και ικανή ομάδα συνεργατών, που πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης μας.

Με τη δική σας στήριξη, θα πάμε το Ηράκλειο στη θέση που το αξίζει!

*Ο κ. Βασίλης Βαρούχας είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5», Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Αν. Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News