Ο Νίκος Ρηγάκης, με φίλους και συνεργάτες στην «έδρα» του!

Δημοτικές
Ο Νίκος Ρηγάκης, με φίλους και συνεργάτες στην «έδρα» του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το MAGAZI Club, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του

Σε χαλαρό κλίμα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές τις 26ης Μαΐου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ρηγάκης υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στη δική του έδρα!

Το MAGAZI Club, άνοιξε τις πόρτες του σε ώρες που δεν το συνηθίζει, αυτή τη φορά όχι για να ψυχαγωγήσει τους πιστούς θαμώνες του, αλλά για να υποδεχθεί τους ανθρώπους που είναι στο πλάι του Νίκου όλη αυτή την απαιτητική περίοδο πριν την εκλογική μάχη.

Ο Νίκος στο χώρο του, στο χώρο από τον οποίο δραστηριοποιείτε τα τελευταία χρόνια, εκεί από όπου έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο, συναντήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με όλους αυτούς τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, τον βοηθούν και επιθυμούν με την ψήφο τους να τον δουν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με το συνδυασμό «Ηράκλειο για όλους», με επικεφαλής το Γιώργο Σισαμάκη.

Όπως ο ίδιος είπε, θέλησε να πει με τον τρόπο του ένα «ευχαριστώ» σε όλους όσους είναι δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Αν και η πρόθεση όλων ήταν να χαλαρώσουν λίγο πριν την κρίσιμη μάχη της Κυριακής, οι συζητήσεις ήταν δύσκολο να ξεφύγουν από το κλίμα των ημερών. Άλλωστε όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην κάλπη και στην επόμενη μέρα για το Δήμο Ηρακλείου.

Ο Νίκος, έχοντας στο πλάι του την υπέροχη σύζυγο του Αθανασία που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους του, σχολίασε για μια ακόμη φορά ότι στην επιλογή μας στην κάλπη οφείλουμε να τολμήσουμε για να δούμε και να ζήσουμε την αλλαγή στην πόλη μας, στην καθημερινότητα μας, στη ζωή μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News