Κουκιαδάκης - Λυγερός στο «Ελεύθερο Σημείο»

Δημοτικές
Κουκιαδάκης - Λυγερός στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν τη «μάχη» των εκλογών και οι δύο υποψήφιοι ανοίγουν τα χαρτιά τους στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV

Δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Ηρακλείου προσκεκλημένοι στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα προβληθεί απόψε στις 22:15 από την Κρήτη TV

Στα δύο πρώτα μέρη της εκπομπής ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης επικεφαλής της παράταξης «Συν Εργασία για το Ηράκλειο», ξεδιπλώνει το όραμά του για το Ηράκλειο.

Στα επόμενα δύο μέρη της εκπομπής ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Ηλίας Λυγερός επικεφαλής Παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» αναλύει τις ιδέες και παρουσιάζει το όραμά του για το αύριο του Ηρακλείου.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News