Λαμπρινός και Κουράκης τα δίνουν όλα - Ταυτόχρονα οι ομιλίες τους

Δημοτικές
Λαμπρινός και Κουράκης τα δίνουν όλα - Ταυτόχρονα οι ομιλίες τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη και ανεβαίνει στα ύψη το πολιτικό "θερμόμετρο"

Μια βραδιά με άκρως προεκλογικό άρωμα είναι η αποψινή για το Ηράκλειο. Καθώς Βασίλης Λαμπρινός και Γιάννης Κουράκης, λίγο πριν ο λαός "μιλήσει" την ερχόμενη Κυριακή,  δίνουν ραντεβού και οι δύο με τον κόσμο του Ηρακλείου, ταυτόχρονα και σχεδόν στο ίδιο σημείο.

Τους δύο υποψήφιους δημάρχους θα χωρίζουν ελάχιστα μέτρα απόστασης αλλά κανένα λεπτό.

Αφού ο μεν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Λαμπρινός,  θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στις 8.30 στο κινηματοθέατρο Αστόρια» στα πλαίσια της κεντρικής προεκλογικής του εκδήλωσης όπου και θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού και η ομιλία του.

Ενώ ακριβώς την ίδια ώρα, στις 8.30 δηλαδή στην πλατεία Ελευθερίας , έξω από το εκλογικό του κέντρο θα προχωρήσει στην κεντρική προεκλογική του ομιλία και ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουράκης.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία μεγάλη προεκλογική «μάχη»  λίγα 24ώρα πριν ανοίξουν οι κάλπες,  αφού αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον και ο αριθμός των πολιτών που θα συγκεντρωθούν  στις συγκεκριμένες πολιτικές εκδηλώσεις  με τους δύο υποψήφιους δημάρχους να «κονταροχτυπιούνται» σε μία μάχη καθαρά εντυπώσεων λαμβάνοντάς έστω και άτυπα με τον τρόπο αυτό τον προεκλογικό σφυγμό αλλά και το ενδιαφέρον στήριξης του εκλογικού σώματος σε επίπεδο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News