Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Αθηνάς Σπανάκη - Κοχιαδάκη

Δημοτικές
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Αθηνάς Σπανάκη - Κοχιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κριτική της για την απερχόμενη δημοτική αρχή

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ανοιχτή συνάντηση που πραγματοποίησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη, «Ηράκλειο 3.7.5», Αθηνά - Σπανάκη Κοχιαδάκη.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της Δευτέρας στην «Πύλη Βιτούρι», όπου και αρκετοί δημότες του Ηρακλείου, συνομίλησαν μαζί της και αντάλλαξαν απόψεις για το Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε η ίδια:

«Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που γεμάτη ενθουσιασμό, και όρεξη στάθηκα μπροστά σου και ζήτησα με ειλικρίνεια και καθαρότητα, τη στήριξη σου για μια νέα προσπάθεια βελτίωσης της ζωής στην πόλη μας, το μεγάλο Κάστρο του Καζαντζάκη, το μεγάλο Κάστρο της καρδιάς μας... Ήταν τιμή και ευθύνη η πρωτοφανής στήριξη που έλαβα από ένα μεγάλο τμήμα της Ηρακλειώτικης κοινωνίας, στην πρώτη μου μόλις απόπειρα ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης μας.

Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή μας απογοήτευσε όλους και επί της ουσίας επέδρασε αρνητικά στις αναπτυξιακές δυνατότητες του Ηρακλείου, με τις καθυστερήσεις, τις παλινωδίες, τον ελλιπή προγραμματισμό, την απουσία σχεδίου και την πανθομολογόυμενη αναποτελεσματικότητας της.

Ένιωθα και εγώ μερίδιο ευθύνης για την αρνητική πορεία της πόλης και γ’ αυτό από πολύ νωρίς αντιτάχθηκα με κόστος στις προσωπικές στρατηγικές και τους βυζαντινισμούς του απερχόμενου ευκαιριακού συνοθυλεύματος που διαχειρίστηκε τα πέντε αυτά χρόνια τις τύχες του Ηρακλείου. Είχα επιλέξει να αποστασιοποιηθώ και να εστιάσω στις οικογενειακές και επαγγελματικές μου προτεραιότητες. Όμως η αγάπη και ουσιαστική επιθυμία των συμπολιτών μου, για συνέχιση της ενασχόλησης μου με το δήμο Ηρακλείου δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη. Μπροστά σε κάθε σταυροδρόμι της ζωής, έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, να αδιαφορώ για την προσωπική μου βόλεψη και να δίνω με πάθος τη μάχη για τους πολλούς, γ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Ακριβώς όπως έκανα και στο μικρό διάστημα που είχα την ευθύνη της κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο Ηρακλείου.

Με τη διάθεση προσφοράς που γνωρίσατε, με περισσότερο πάθος και γνώση, αλλά πάντα με την ίδια ειλικρίνεια και καθαρότητα στέκομαι και πάλι μπροστά σας και σας καλώ να διορθώσουμε τη στρεβλή πορεία της πολύς των τελευταίων ετών, εκλέγοντας το Γιάννη Κουράκη, νέο δήμαρχο Ηρακλείου. Στη συλλογική αυτή προσπάθεια είμαι παρούσα, παραμένοντας πάντα η Αθηνά που γνωρίσατε ή που ελπίζω αυτή τη φορά να γνωρίσετε.. με ένα και ΜΟΝΟ στόχο, να αποκτήσουμε την πόλη που μας αξίζει και να σταθούμε δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News