Δημοτικές εκλογές '19

Κριτική «φωτιά» στη δημοτική Αρχή Λαμπρινού από τον Πέτρο Ινιωτάκη

Σκληρή κριτική στην δημοτική Αρχή Λαμπρινού άσκησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης (Συν-Πραξη Δημοτών Ηρακλείου και Άμεση Δημοκρατία)

Ο κ. Ινιωτάκης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» και τον Μάνο Δασκαλάκη έκανε λόγο για μια μικρή ομάδα που είχε το πρώτο λόγο στην διοίκηση του Δήμου με στόχο την προώθηση προσωπικών βλέψεων όσον αφορά το πολιτικό μέλλον αναφερόμενος στους κυρίους Πασπάτη και Βαρδαβά.

Παράλληλα ο κος Ινιωτάκης εξέφρασε την θλίψη του για την στάση που κράτησε η παράταξη Λαμπρινού στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τονίζοντας πως δεν είχε καμία απολύτως στήριξη σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης αναφέρθηκε στο όραμα του για την επόμενη μέρα στο Ηράκλειο τονίζοντας ότι έχει αποδείξει ότι είναι ανοικτός στις συνεργασίες κάνοντας παράλληλα κριτική στην εικόνα της ανάπλασης στο κέντρο κάνοντας λόγο για μακέτες που έμειναν στα χαρτιά ενώ παρουσίασε το σχέδιο του για το σύνολο του Δήμου Ηρακλείου με σημείο αναφοράς την καθημερινότητα των δημοτών.

Δείτε τη συνέντευξη του Πέτρου Ινιωτάκη στην «Ώρα Αιχμής»:

 

Σχόλια