Η Ελένη - Καλλιόπη Αντωνιδάκη, στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Κοκοσάλη

Δημοτικές
Η Ελένη - Καλλιόπη Αντωνιδάκη, στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Κοκοσάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο άτομο με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο της, τον οποίο θέλει να βλέπει να εξελίσσεται και να προοδεύει διαρκώς, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Η Ελένη Καλλιόπη Αντωνιδάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας «Νίκου Καζαντζάκη» - εκπαιδευτικός, στηρίζει το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου κ. Μανώλη Κοκοσάλη, με τον συνδυασμό «Πολιτών αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ κοινή Πορεία»

Η ίδια μας συστήνεται:

«Είμαι η Ελένη Καλλιόπη (Πόπη) Αντωνιδάκη - Ανθουλάκη, γεννήθηκα και κατοικώ στον Άγιο Βασίλειο Πεδιάδος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και σε αυτές τις εκλογές είμαι Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στο δημοτικό διαμέρισμα του Νίκου Καζαντζάκη, με υποψήφιο το νυν δήμαρχο Μανώλη Κοκοσάλη στην παράταξη Πολιτών αυτοΔιοίκηση Κοινή Πορεία.

Την πρόταση του δημάρχου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να γίνω μέλος της ομάδας του, την αντιμετώπισα ως ευκαιρία  να ασχοληθώ, πιο ουσιαστικά, με τον τόπο μου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να πραγματώσω σχέδια και όνειρα που έχω γι’ αυτόν και τους συντοπίτες μου. Εξάλλου, η εμβέλεια του δήμου μας, από τις Πατσίδες ως το Μαριδάκι, κάνει πιο έντονη την ανάγκη να διοικείται από μια αξιόλογη ομάδα δημοτικών συμβούλων, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

Είμαι ένα νέο άτομο με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μου, τον οποίο θέλω να βλέπω να εξελίσσεται και να προοδεύει διαρκώς. Με τα ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και  ιδιοσυγκρασιακά μου προσόντα έχω την ικανότητα και διεκδικώ μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, είμαι απόφοιτη του Λυκείου των Μελεσών, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή μέσω σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων και οσονούπω κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. 

Ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια με την εκπαίδευση και ειδικότερα την Ειδική Αγωγή. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στο κέντρο Λογοθεραπείας της Μαρίας Ρουσοχατζάκη και διδάσκω παιδιά με διάφορες δυσκολίες στη μάθηση. Έχω επίσης ασχοληθεί με άτομα Αμέα εφηβικής ηλικίας μέσω προγραμμάτων της Νομαρχίας Ηρακλείου, γεγονός που με έφερε σε στενότερη επαφή με τις ιδιαιτερότητες των ατόμων αυτών, τις ανάγκες τους, αλλά και τους προβληματισμούς  των οικογενειών τους.

Μου αρέσει να μελετώ και να φέρνω εις πέρας ό,τι κι αν πραγματεύομαι γι' αυτό γίνομαι σχολαστική και επίμονη. Στάση ζωής μου είναι να προχωράμε μπροστά βρίσκοντας την πιο σωστή και μεθοδευμένη λύση για κάθε θέμα. Δεν σταματώ στα εμπόδια, απλά τα διαχειρίζομαι προς όφελός μου. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίζω και τα προβλήματα του συνόλου. Πάντα προς όφελος της κοινότητας!

Έχοντας από παιδί την ανάγκη της προσωπικής ολοκλήρωσης μέσω της προσφοράς στο σύνολο, είμαι  ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοβασιλιωτών Πεδιάδος από το 2000, στον οποίο έχω διατελέσει γραμματέας για πολλά συναπτά έτη, με αποτέλεσμα να έχω έρθει σε επαφή με τους προβληματισμούς, τα οράματα και τις ανάγκες του τόπου μου στον πολιτιστικό, κοινωνικό και παιδευτικό τομέα.

Η οικογένειά μου είναι εμπνευστής και αρωγός σε όλα μου τα βήματα. Οι γονείς μου, Φραγκίσκος Αντωνιδάκη και Μαριάννα Κονταξάκη, με έχουν διδάξει την αξία της προσφοράς και της συνεχούς δραστηριοποίησης. Γι’ αυτήν, αλλά και για όλους τους δημότες μας, θέλω μια κοινωνία πρόσφορη για εξέλιξη και δημιουργικότητα! Επίσης, είμαι παντρεμένη με τον Ματθαίο Ανθουλάκη και έχουμε δυο παιδιά, τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για όσα κάνω.

Καθώς, λοιπόν, το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και στον τόπο μας, ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου με την δέσμευση ότι θα δουλέψω σκληρά, και πάντα απρόσκοπτα, προς όφελος της κοινωνίας και μόνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News