Ο Μανώλης Αντωνακάκης στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Κοκοσάλη

Δημοτικές
Ο Μανώλης Αντωνακάκης στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Κοκοσάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία υποψηφιότητα μετά από ώριμη σκέψη και την υπόσχεση ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών

Την ψήφο των δημοτών του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων διεκδικεί ο Μανώλης Αντωνακάκης, με τον συνδυασμό «Πολιτών αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ Κοινή Πορεία» επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλη Κοκοσάλη

Ο ίδιος ο Μανώλης Αντωνακάκης αναφέρει παρακάτω γιατί πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Μανώλη Κοκοσάλη.

Ο ίδιος αναλυτικά αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη και αφού έλαβα σοβαρά υπόψη μου τις συμβουλές, τις προτροπές συγγενών, φίλων και πολλών συντοπιτών μας, αποφάσισα να κατέλθω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων.

Η απόφασή μου δεν είναι ευκαιριακή, δεν υπηρετεί καμία σκοπιμότητα και δεν ενέχει αντιπαλότητα προς πρόσωπα και καταστάσεις.

Θεωρώ όλους τους υποψήφιους ισάξιους μου και σέβομαι απόλυτα το δημοκρατικό τους αξίωμα και την ευγενική τους φιλοδοξία να συνεισφέρω στα κοινά.

Είμαι έτοιμος και αισθάνομαι δυνατός να προσφέρω τις γνώσεις, την εμπειρία και εν γένει τις υπηρεσίες μου σε όλους τους δημότες.

Δεν προσδοκώ κοινωνική καταξίωση και υλικά ωφελήματα, και δεσμεύομαι από τώρα ότι εάν εκλεγώ, με διαφάνεια θα υπηρετήσω τον πολίτη του δήμου μας.

Με αυτές τις σκέψεις σας προσκαλώ όλους και όλες να με τιμήσετε με την ψήφο σας και υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Παραθέτω με σεμνότητα ορισμένα χρήσιμα στοιχεία από το βιογραφικό μου, γιατί περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη σημερινή εποχή με την οικονομική κρίση, την κρίση των θεσμών, την κατάπτωση των αξιών επιβάλλεται ο πολίτης πηγαίνοντας στην κάλπη να γνωρίζει ποιον στηρίζει με την ψήφο του και τι προσδοκά από αυτόν.

Γεννήθηκα στην Τ.Κ. Καλλονής Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων το έτος 1969, όπου μεγάλωσα και πήγα σχολείο.

Τελειώνοντας τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, εργάστηκα για αρκετά χρόνια σε ιδιωτική επιχείρηση. Κατόπιν συμμετείχαν σε διαγωνισμό πρόσληψης υπαλλήλων της Δασικής Υπηρεσίας, πέτυχα και ξεκίνησα την καριέρα μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το φυτικό και θηραματικό πλούτο του δήμου μας, συμβάλλοντας άμεσα από τη θέση που κατείχα, στην πρόληψη - καταστολή και γενικότερα στην προσπάθεια των δασικών εκτάσεων. Στη συνέχεια, μετατάχτηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα και έχω την τύχη και την τιμή να υπηρετώ ακόμα.

Έχω αποφοιτήσει από την Πυροσβεστική Ακαδημία, Σχολή Αρχιπυροσβεστών.

Με τα κοινά ασχολούμαι επί σειρά δεκαετιών μέσα από διάφορους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς χώρους.

Είμαι εκλεγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και επί δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου έχει ανατεθεί η θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.

Είμαι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων και διαμένω μόνιμα στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Κλείνοντας σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τον συνδυαμσό «Πολιτών αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ» τιμώντας εμένα και τους λοιπούς συνυποψηφίους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News