Δημοτικές εκλογές '19

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Κουράκης στην Αγία Αικατερίνη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου μίλησε με τους πολίτες

Την ιστορική συνοικία της Αγίας Αικατερίνης επισκέφθηκε ο Γιάννης Κουράκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Αικατερίνης κ. Μηνά Μαυρουδή, μέλη του Δ.Σ. και πολίτες, όπου αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα, οι φορείς παρέδωσαν στον κ. Κουράκη ένα υπόμνημα με τα έργα υποδομής και τις παρεμβάσεις που θεωρούν απαραίτητες για την συνοικία τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα της καθημερινότητας, η έλλειψη κοινωνικών δομών, αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων αναψυχής.

Ανάπλαση και στοχευμένες παρεμβάσεις στις γειτονιές

Ο Γιάννης Κουράκης, παρουσίασε το σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης για την διαμόρφωση ποιοτικών και ήσυχων γειτονιών με σύγχρονους δημόσιους χώρους, έργα ανάπλασης, ενίσχυσης του πρασίνου και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας. Δεσμεύτηκε για την δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στην Αγία Αικατερίνη, για των χώρων αθλητισμού και αναψυχής, καθώς και των αναγκαίων κοινωνικών δομών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Κουράκη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή, καθώς και για δεκάδες έργα που έγιναν επί Δημαρχίας του.,

Σχόλια