Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Άρης Παπαδογιάννης στον... παλμό της αγοράς

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Άρης Παπαδογιάννης στον... παλμό της αγοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων συνομίλησε με παραγωγούς και γενικά πολίτες

Στη λαϊκή αγορά και σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου της πόλης των Χανίων βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση… τα Χανιά Μας» Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τους πολίτες, να ακούσουν με προσοχή τα ζητήματα που τους τέθηκαν ενώ από την δική τους πλευρά, παρουσίασαν ένα μέρος του προγράμματός τους, το οποίο αφορά κυρίως τον εμπορικό κόσμο και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας υπήρξε ενθουσιασμός και τα μέλη της ομάδας, έγιναν δεκτά με ιδιαίτερη θέρμη στα σημεία που μετέβησαν.

Οι πολίτες, εξέφρασαν στον κ. Παπαδογιάννη και τους συνεργάτες του, τον προβληματισμό τους για τα θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες ημέρες, λόγω των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται,  χωρίς - όπως υποστήριξαν - να υπάρχει ο απαραίτητος «συντονισμός».

Το απόγευμα του Σαββάτου, ακολούθησαν επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θερίσου όπου οι κάτοικοι, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Παπαδογιάννη και στα μέλη του συνδυασμού του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News