Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Κουράκης στη λαϊκή του Σαββάτου

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Κουράκης στη λαϊκή του Σαββάτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε με ανθρώπους έκαναν τα ψώνια τους και άκουσε τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι

Δεκτός με ενθουσιασμό από παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές έγινε ο Γιάννης Κουράκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5», κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Ο Γιάννης Κουράκης, συναντήθηκε με τους προέδρους των τριών Σωματείων που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα με τον Παντελή Παπαδάκη από τους παραγωγούς, τον Παντελή Γαλάτα από τον Σύλλογο Εμπόρων Νωπών Κηπευτικών και τον Γιώργο Μπαχλιτζανάκη από τους εμπόρους, οι οποίοι μάλιστα τον συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του. Εκεί, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων και των παραγωγών μετέφεραν στον κ. Κουράκη τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ έθεσαν το μείζον ζήτημα του κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών, τονίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια μας έχουν εγκαταλείψει στην τύχη μας».

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Στις προτεραιότητές μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων των παραγωγών, των εμπόρων αλλά και των καταναλωτών, μέσα από μια λειτουργική αναβάθμιση του θεσμού των λαϊκών αγορών. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο και τους δημότες αλλά και να ανακουφίσουμε τις γειτονιές της πόλης που για πολλά χρόνια φιλοξενούν τις λαϊκές αγορές. Αυτό θα γίνει με σχέδιο, πρόγραμμα και συνεργασία όλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News