Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Κουράκης σε Βενεράτο, Σίβα και Αυγενική

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιάννης Κουράκης σε Βενεράτο, Σίβα και Αυγενική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους

Κοντά στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων της Αυγενικής, του Σίβα και του Βενεράτου βρέθηκε ο Γιάννης Κουράκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5», μαζί με υποψηφίους συμβούλους επισκέφθηκε τις Κοινότητες έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους δημότες.

Ο κ. Κουράκης, συζήτησε για τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων, ενώ παρουσίασε το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της Δημοτικής Κίνησης για τις Τοπικές Κοινότητες και ιδιαίτερα των αγροτικών περιοχών.

Δράσεις και έργα

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της άρδευσης - ύδρευσης, της αποκατάστασης και βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας και του ηλεκτροφωτισμού. Παρουσίασε συγκεκριμένες δράσεις και έργα για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, δημιουργία κοινωνικών και πολιτιστικών δομών και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των παραδοσιακών οικισμών.

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Το όραμά μας θέλει τις Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου να πρωταγωνιστούν. Με σύγχρονες υποδομές και ανάδειξη της ιδιαίτερης οικιστικής ταυτότητας των περιοχών αυτών. Η στήριξη των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα θα κρατήσουν τους νέους στα χωριά και θα δώσουν μια νέα πνοή στις περιοχές. Θέλουμε μια ζωντανή και διαρκώς εξελισσόμενη ύπαιθρο με βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News