Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου ο Κώστας Μαμουλάκης

Δημοτικές
Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου ο Κώστας Μαμουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Ο Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με το προεδρείο, μέλη του συλλόγου και κατοίκους της περιοχής για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως είναι οι διανοίξεις δρόμων που οδηγούν στην περιοχή, η πλατεία, η μεγάλη παιδική χαρά, η πίστα skate park, ο ποδηλατόδρομος που βγαίνει στην λεωφόρο Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, ο χώρος δωρεάν στάθμευσης του δημοτικού σχολείου, κ.α., καθώς και για τα όσα έχουν ήδη προγραμματιστεί, όπως είναι η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου της περιοχής, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που για τη συγκεκριμένη περιοχή έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Συζήτησε επίσης για όλα τα θέματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, η αποκατάσταση φθορών από βανδαλισμούς, η καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, κλπ.

Kοινή διαπίστωση και από αυτές τις επαφές, το ότι οι πολίτες απολαμβάνουν τα οφέλη από τα πολλά έργα υποδομών και ανάπτυξης, αναγνωρίζουν την προσπάθεια των τελευταίων ετών, ενώ παράλληλα διεκδικούν ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News