Το master plan της Αγίας Αικατερίνης στον Ηλία Λυγερό

Δημοτικές
Το master plan της Αγίας Αικατερίνης στον Ηλία Λυγερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και για τον Σύλλογο η επίσκεψη του Ηλία Λυγερού και των Ενεργών Πολιτών

Το master plan της περιοχής της Αγίας Αικατερίνης  παρέδωσε στον Ηλία Λυγερό ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής κ Μηνάς Μαυροειδής κατά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» στην συνοικία τους.

Το master plan περιλαμβάνει τα πάγια αιτήματα των πολιτών της περιοχής που σχετίζονται με αναγκαίες υποδομές όπως αθλητικό κέντρο, ΤΟΜΥ, ΚΗΦΗ  κλπ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και για τον Σύλλογο η επίσκεψη του Ηλία Λυγερού και των Ενεργών Πολιτών, αφού τα τελευταία 5 χρόνια στήριξαν όλες τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου για την βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ανακηρύσσουμε τον Ηλία Λυγερό Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας τόνισε με έμφαση ο κ Μαυροειδής είναι ένας από εμάς, ενώ, συνέχισε ο πρόεδρος,  στο ψηφοδέλτιο των Ενεργών Πολιτών συμμετέχουν  3 μέλη του Συλλόγου μας. Ο Νίκος Κουναλάκης, ο Σπύρος Δογιάκης και ο Νίκος Μαράκης.

Από την πλευρά του ο κ. Λυγερός δήλωσε ότι η συνοικία της Αγ. Αικατερίνης  χρειάζεται ανάπλαση, να μεγαλώσουν οι χώροι πρασίνου και οι ελεύθεροι            χώροι να αξιοποιηθούν για του Δημότες που ζουν στην περιοχή. Το Αθλητικό Κέντρο που είναι πάγιο αίτημα της περιοχής έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και θα περάσει στη φάση υλοποίησης  με την επόμενη Δημοτική Αρχή.

Οι απόψεις της Δημοτικής Κίνησης μας των Ενεργών Πολιτών, συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, είναι ένα όραμα για  κάθε συνοικία , ένα όραμα πολιτισμού και κοινωνικής φροντίδας. Έχει χάσει το Ηράκλειο τόσο σε επίπεδο κοινωνικών παροχών όσο και σε επίπεδο οικονομικών αποδοχών. Θα έπρεπε σήμερα να συζητάμε για άλλου είδους προβλήματα, για αναπτυξιακά προγράμματα και έργα και όχι προβλήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και 20 χρόνια.  Ο βηματισμός της επόμενης Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να είναι πολύ γρήγορος. Υπάρχουν πολλά προγράμματα όπως το «Φιλόδημος» τα οποία δίνονται αλλά δεν αξιοποιούνται.

Η Νέα Δημοτική Αρχή χρειάζεται διορατικότητα, γνώση, όραμα και αποτελεσματικότητα για υλοποίηση . Ακούμε και συνεργαζόμαστε. Σήμερα είναι αναγκαίο να έχεις ανοιχτό μυαλό να αφουγκράζεσαι και να συνθέτεις, για το όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.                                          

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News