Στο «Ελεύθερο Σημείο» οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δ. Χερσονήσου διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Δημοτικές
Στο «Ελεύθερο Σημείο» οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δ. Χερσονήσου διασταυρώνουν τα ξίφη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν από την τελική ευθεία οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Χερσονήσου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τηλεοπτικό αέρα!

Το βράδυ της Πέμπτης (ώρα 22:15) τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούν τη Χερσόνησο στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

Ένας δήμος με παραλίες, ξενοδοχεία αλλά και πολλά προβλήματα καθημερινότητας και έλλειψης υποδομών. Τι θα γίνει με το ΦΟΔΣΑ; Που βρίσκονται τα οικονομικά του Δήμου Χερσονήσου;

Τι συνέβη με τον προϋπολογισμό του Δήμου; Ζωντανά απόψε στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV στις 22:15 ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Μαζί Νέα Πορεία», ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών», ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Διαμαντάκης επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»Σ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παρθενιώτης επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News