Δημοτικές εκλογές '19

Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης για το debate

Τι αναφέρει ο επικεφαλής του «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο»

Τις δικές του θέσιες αναφορικά με το debate παραθέτει, μέσω ανακοίνωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και επικεφαλής της παράταξης «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Άμεσα, χωρίς «αστερίσκους» και προαπαιτούμενα δεχθήκαμε όλες τις προτάσεις για δημόσιο διάλογο με όποιους τον επιθυμούν πραγματικά.

Ως παράταξη, είμαστε στη διάθεση όλων των μέσων ενημέρωσης με όποιους δημοσιογράφους επιλέξουν και ανοικτές τις τηλεφωνικές γραμμές για ζωντανές συνδέσεις με το κοινό.

Δηλαδή, πιο απλά είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε τη μοναδική μας εμφάνιση (σε κάθε μέσο) για να επικοινωνήσουμε άμεσα, ελεύθερα, χωρίς φίλτρα «προστασίας» απευθείας με τους πολίτες.

Για μας δεν υπάρχουν καλές ή κακές ερωτήσεις. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Δεν επιλέγουμε ούτε τα μέσα, ούτε τους δημοσιογράφους.

Η πρόταση του κ. Λαμπρινού, αν και ενδιαφέρουσα, είναι ανεφάρμοστη, δεν υπάρχει χρόνος να «συμφωνήσουν» όσοι βάζουν προϋποθέσεις γι’ αυτό, στη διαδικασία.

Απλά δίδει άλλοθι στον κ. Κουράκη να συμφωνεί διαφωνώντας, απαιτώντας την παρουσία όλων.

Αμφότεροι με τη στάση τους επέλεξαν τους προστατευμένους παράλληλους ανούσιους και προετοιμασμένους μονόλογους.

Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο έλαμψαν με την απουσία τους από προγενέστερη εκπομπή του ίδιου καναλιού, λίγες ημέρες πριν, στην οποία έδωσαν το παρόν ανεπιφύλακτα όλοι οι υπόλοιποι.

Τέλος, δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε στη διάθεση όλων των μέσων για διάλογο, χωρίς περιορισμούς, με όποιους εκ των συνυποψηφίων μας το επιθυμούν πραγματικά, όποιοι αρνούνται άμεσα ή έμμεσα στο διάλογο, ακόμα και αν δεν έχουν κάτι να κρύψουν, δείχνουν έλλειψη σεβασμού στους πολίτες και τα δικαιώματά τους για ενημέρωση.

 

Σχόλια